Hej

Hallå därute. Idag ere ingen bra dag för mig. Jag som alltid brukar vara positiv känner mig trött. Ibland känns det som om jag springer runt i ett ekorrhjul. Tvätta,städa ,mata djur o barn och gube. Känner nu att jag verkligen skulle behöva 5 minuter för mig själv. Bara till att få sitta ner o vila o tänka lite. Usch va jag e gnällig nu men jag hoppas verkligen att alla mammor känner så nån gång. Skulle ibland önska att vi hade ett bredare utbud av barnvakter. Vill inte störa mamma nu när dom har fullt upp med lilla söta Emanuell. O Liv e ju sjuk så Madde har nog fullt upp hon me. Har precis försökt få i lillfis lite mat men hon verkar matvägra idag. Blir väldigt kladdigt kan jag tala om :-))). Å så ere påsk o så sitter vi här ensam o Mats jobbar. De e så typiskt. Dom flesta storhelger jobbar han. Men imorgon ska vi till Madde. Hon bjuder på middag. Det ska bli nice. Snart går Mats anställning på flyget ut o då blire ett glapp på drygt en månad. Då skulle han ju kunna ta ut pappadagar. O de betyder att jag måste tillbaka på jobbet ett tag. Åh vilken knut jag får i magen då. Vill verkligen inte. Tänker bara på Marie o allt som vi upplevt mellan dom väggarna. Alla samtal o glada skratt som vi hade. Alla hemligheter som jag delade med henne. Gud vad livet e orättvist ibland. Nä jag måste börja på ny kula nu. Bort från allt gammalt. Jag har ju mitt nya liv här med min älskade Mats o gullungen. Hoppas verkligen att det jag vill läsa går att fixa. Skulle vilja jobba med växter o trädgård. Nä nu behöver Julia mig så vi ses senare. Kramar till alla.  

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Du är inte ensam om att tycka att allt känns jobbigt och skulle vilja ha lite egentid. Så är det här oxå. Samtidigt så vill jag vara med mina älsklingar jämt. Lite kruxigt :/

Det med barnvakt är svårt. Vi har ju mamma, men som du skriver så vill man ju inte utnyttja för ofta.Har du hittat någon utbildning du vill gå? Vad roligt för dig om du hittar någon du verkligen skulle vilja gå och som du kommer in på :)

2010-04-02 @ 21:26:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0